ГоловнаТехноПерше реальне фото Redmi Note 14 опублікували перед презентацією смартфону

Перше реальне фото Redmi Note 14 опублікували перед презентацією смартфону

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Сьогодні компанія Redmi представить у Китаї серію смартфонів Redmi Note 14 і навушники Redmi Buds 6 TWS. Раніше були опубліковані тизери, які розкрили дизайн Note 14 Pro і Note 14 Pro+, але сьогодні стався витік зображення Note 14, яке показує, що його дизайн відрізняється від варіантів Pro.

Подробиці

Зображення, яке опублікував інформатор Panda is Bald, демонструє чорний варіант Redmi Note 14. Моделі Pro мають круглий модуль камери, розташований у середині верхньої половини задньої панелі. Навпаки, Note 14 має квадратний модуль камери, розташований у верхньому лівому куті.

Redmi Note 14

При ближчому погляді на острівець камери можна побачити подвійну камеру та світлодіодний спалах. Він оснащений основною камерою на 50 мегапікселів. Компанія поки не підтверджує жодних подробиць про смартфон.

Згідно з чутками, Redmi Note 14 матиме 6,67-дюймовий дисплей AMOLED FHD+ 120 Гц з піковою яскравістю до 1800 ніт. Він може поставлятися з 16-мегапіксельною фронтальною камерою та системою подвійної камери 50-мегапікселів + 8-мегапікселів.

За продуктивність відповідатиме чіпсет Dimensity 7050, до 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5x і до 512 ГБ накопичувач UFS 2.2. Він може мати акумулятор ємністю 5500 мАг із швидкою зарядкою 33 Вт.

Note 14 повинен отримати вбудований в екран датчик відбитків пальців. Він може працювати на базі Android 14 з HyperOS. Хоча очікується, що моделі Pro матимуть рівень захисту від пилу та води IP69, стандартна модель може мати рейтинг IP64.

Стрічка новин: