ГоловнаТехноSamsung Galaxy S25 Ultra видав в тесті продуктивності нижчі результати, ніж очікувалося

Samsung Galaxy S25 Ultra видав в тесті продуктивності нижчі результати, ніж очікувалося

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Майбутній Samsung Galaxy S25 Ultra з’явився на Geekbench, показуючи, що він може мати в запасі з точки зору продуктивності.

Подробиці

Оскільки Samsung використовує спеціальні чіпи «Snapdragon для Galaxy» у своїх флагманських телефонах серії S, чіп, який з’явився з S25 Ultra, також, ймовірно, є варіантом Snapdragon 8 Gen 4 «для Galaxy».

На Geekbench Galaxy S25 Ultra набрав 3096 і 9080 балів в одноядерному і багатоядерному тестах відповідно. Ці цифри не рекордні для Snapdragon 8 Gen 4, оскільки він набирає більше балів в OnePlus 13: 3296 і 10049 в одно- та багатоядерних тестах відповідно.

Результати тестування Galaxy S25 Ultra

Однак важливо пам’ятати, що це, ймовірно, ранні контрольні тести, і для покращення продуктивності ще потрібно виконати оптимізацію.

З Android 15 на борту та достатньої кількості часу до презентації у Samsung і Qualcomm є можливість покращити продуктивність чіпа для Galaxy S25 Ultra.

Geekbench також показує деякі відмінності між чіпами в моделях Samsung і OnePlus. Дивно, але версія Samsung має дещо знижені частоти ядер.

Результати тестування Galaxy S25 Ultra

Ефективні ядра, які вирішують складні завдання, працюють на частоті 4,19 ГГц порівняно з 4,32 ГГц у OnePlus 13. Подібним чином ефективні ядра, розроблені для більш легких завдань, працюють на частоті 2,90 ГГц, нижчій за 3,53 ГГц у смартфоні OnePlus.

Це може бути однією з причин, чому S25 Ultra отримав менше балів у Geekbench, ніж OnePlus 13. З іншого боку, базовий код тесту показує, що чіп зміг підтримувати тактову частоту без будь-якого троттлінгу.

В даний момент компанія готується до запуску своїх нових планшетів і смартфона S24 FE 26 вересня — цього четверга.

Стрічка новин: