ГоловнаТехноНовий «Робочий стіл» від HyperOS 1.5 можна встановити на будь-який смартфон Xiaomi

Новий «Робочий стіл» від HyperOS 1.5 можна встановити на будь-який смартфон Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Хоча HyperOS 1.5 ще не повністю розгорнуто, тепер ми можемо насолоджуватися його новим «Робочим столом» на будь-якому смартфоні Xiaomi. Завантажити та встановити його надзвичайно просто.

Подробиці

HyperOS 1.5 була проміжною або, скоріше, підготовчою версією, перед появою HyperOS 2.0, і серед інших нових функцій вона приносить численні виправлення помилок, покращуючи загальне функціонування системи. Звичайно, «Робочий стіл» отримує не лише покращення продуктивності, але й нові функції та зміни дизайну, які ми побачимо нижче.

Як показано на наступних зображеннях, «Робочий стіл» HyperOS 1.5 отримав новий динамічний алгоритм , який дозволяє відображати піктограми на екрані щільніше, пропонуючи таким чином кращу візуалізацію елементів і більш гнучке налаштування.

Крім того, HyperOS 1.5 реалізує на «Робочому столі», нові анімації, нове меню налаштувань і в цілому ці зміни:

  • Нове спливаюче меню: меню конфігурації «Робочого столу» набуло нового дизайну, згрупувавши різні параметри в більш чіткий та інтуїтивно зрозумілий спосіб;
  • Відображення сітки, що позначає положення піктограм: під час перетягування програми відображається анімація сітки, яка вказує, де ми можемо її розмістити;
  • Новий ефект «Уникати»: під час редагування робочого столу та перетягування піктограм нова анімація відображається під час розміщення додатку на місці іншого;
  • Нова анімація розблокування: під час розблокування смартфону та переходу з екрана блокування на головний екран відображається нова анімація, яка спочатку завантажує віджети, а потім піктограми.

Новий «Робочий стіл» від HyperOS 1.5

Як ми бачимо, зміни досить значні, це одне з найбільших оновлень робочого столу з моменту запуску HyperOS майже рік тому.

Встановити новий робочий стіл HyperOS 1.5 на будь-який Xiaomi, Redmi або POCO надзвичайно просто. Для цього, перш за все, потрібно завантажити його за цим посиланням.

Після завантаження оновлення просто відкрийте його та встановіть так, ніби це будь-який інший застосунок. Крім того, за бажанням ви можете автоматично інсталювати це оновлення, коли воно стане доступним для вашої моделі, вибравши «Налаштування» > «Оновлення додатків» .

Стрічка новин: