ГоловнаТехноПредставлені Redmi Watch 5 Lite: AMOLED-екран, GPS, HyperOS і 18-денна автономність

Представлені Redmi Watch 5 Lite: AMOLED-екран, GPS, HyperOS і 18-денна автономність

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi представила новий розумний годинник, який представляє оновлення попереднього Redmi Watch 3 Active — Redmi Watch 5 Lite.

Подробиці

Годинник має 1,96-дюймовий AMOLED-екран, який не часто можна побачити в розумних годинниках цього діапазону. Він також має досить привабливий дизайн, з водонепроникністю до 5ATM. Крім того, екран досягає 600 ніт яскравості, пропонуючи роздільну здатність 410 x 502 пікселів.

Redmi Watch 5 Lite

Завдяки використанню HyperOS в прошивці знаходиться понад 200 тематичних скінів, понад 150 спортивних режимів і навіть підтримка викликів через Bluetooth.

Redmi Watch 5 Lite завдяки акумулятору на 470 мАг може похвалитися автономністю до 18 днів на одному заряді. До цього додається внутрішній GPS, підтримка Alexa та Bluetooth 5.3 LE.

Redmi Watch 5 Lite

Крім того, Watch 5 Lite пропонують режим Always on Display завдяки екрану AMOLED, моніторинг серця 24 години на добу, відстеження сну та стресу, NFC, а також вимірювання кисню в крові. Підсумовуючи, Redmi Watch 5 Lite має такі особливості:

Ціна

Новинка зараз продається в Індії всього за 3999 індійських рупій (1980 грн). Крім того, очікується, що в найближчі тижні він надійде в продаж на світовому ринку, як в Європі, так і в решті Азії та Латинської Америки.

Стрічка новин: