ГоловнаРейтингиRedmi Note 14 Pro+ очолює рейтинг у тестуванні автономності

Redmi Note 14 Pro+ очолює рейтинг у тестуванні автономності

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Хоча до офіційного запуску серії Redmi Note 14 Pro залишилося всього кілька днів, деталі про смартфон продовжують з’являтися в мережі. Додає ажіотажу те, що рецензент Weibo опублікував результати тестування заряду акумулятора для Note 14 Pro+, і вони виглядають досить вражаюче.

Судячи з цих ранніх тестів, Note 14 Pro+ має потужну батарею ємністю 6200 мАг. Перевірка смартфону була розділена на три сценарії: звичайне використання, ігри та змішаний стрес-тест.

Нормальне використання

Перший тест імітував звичайне використання з поєднанням видів діяльності протягом 3 годин. Це включало відтворення відео протягом 30 хвилин, 30-хвилинний відеодзвінок WeChat, такий же час у TikTok та інші щоденні завдання.

Трьохгодинний тест Redmi Note 14 Pro+

Redmi Note 14 Pro+ вийшов із цього з досить суттєвим рівнем заряду батареї в 69%, поставивши його на той же рівень, що й такі конкуренти, як OnePlus Ace 3 Pro та Redmi K70 Ultra. Єдиним смартфоном, який трохи випередив його, був Realme GT 6, який зміг утримати 70% заряду батареї після цього раунду.

Трьохгодинний тест Redmi Note 14 Pro+

Ігри

Другий раунд став більш напруженим: 6 годинам інтенсивної роботи, включаючи популярні ігри, як Genshin Impact і Honor of Kings по годині кожна.

Тест в іграх Redmi Note 14 Pro+

Тут Redmi Note 14 Pro+ фактично взяв лідерство. Тест закінчився із 15% заряду батареї, що відповідало продуктивності RedMagic 9s Pro, незважаючи на більший акумулятор на 6500 мАг у останього.

Тест в іграх Redmi Note 14 Pro+

Загальний тест батареї

Нарешті, був проведений загальний тест розрядження батареї без обмеження часу. Це передбачало поєднання використання Wi-Fi, ігор та інших завдань.

Загальний тест батареї Redmi Note 14 Pro+

Redmi Note 14 Pro+ витримав 7 годин і 24 хвилини безперервної роботи екрана перед вимкненням.

Ця цифра ставить Note 14 Pro+ на перше місце в тестовій таблиці ресурсу батареї рецензента, навіть перевершуючи RedMagic 9s Pro, який пропрацював 6 годин і 58 хвилин увімкненого екрана, незважаючи на більший акумулятор.

Загальний тест батареї Redmi Note 14 Pro+

Стрічка новин: