ГоловнаТехноБюджетний смартфон Honor отримав функцію дорогих флагманів від Apple

Бюджетний смартфон Honor отримав функцію дорогих флагманів від Apple

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Honor офіційно анонсувала свій бюджетний смартфон Play 9C, який тепер доступний для придбання від 799 юанів (6 ГБ + 128 ГБ), приблизно 4700 грн. Смартфон також доступний у конфігурації 8 ГБ + 256 ГБ за ціною 999 юанів (приблизно 5900 грн).

Подробиці

Honor Play 9C отримав 6,56-дюймовий TFT РК-дисплей з роздільною здатністю HD+ (720 x 1612) і підтримує частоту оновлення 90 Гц. За словами компанії, дисплей досягає максимальної яскравості 780 ніт, що забезпечує чітке зображення навіть під прямими сонячними променями.

Доступний телефон пропонує функцію під назвою Smart Capsule, яка має реалізацію, подібну до Dynamic Island від Apple.

Honor Play 9C

Цей смартфон вагою 190 грамів і товщиною 8,39 мм отримав п’ятизірковий сертифікат стійкості до падінь Swiss SGS, який демонструє його міцність.

На задній панелі Honor Play 9C встановлена ​​13-мегапіксельна основна камера (діафрагма f/1.8), здатна записувати відео Full HD. Камера пропонує кілька основних функцій фото- та відеозйомки, таких як сповільнена зйомка, режим нічної сцени, портретний режим, панорамна зйомка, відеозапис подвійного перегляду, HDR, зйомка посмішки тощо. Для селфі є фронтальна камера на 5 Мп.

Новинка працює на чіпсеті Dimensity 6100+ і може похвалитися акумулятором ємністю 5200 мАг з підтримкою зарядки 10 Вт. Honor рекламує смартфон як такий, що пропонує наддовгий час автономної роботи, плавну роботу та надійну конструкцію. Компанія також обіцяє до 3 років безперебійної роботи з цим бюджетним смартфоном.

Honor Play 9C

Honor Play 9C містить 8 ГБ віртуальної оперативної пам’яті, яка покращує багатозадачність завдяки використанню частини накопичувача, як додаткової оперативної пам’яті.

Однією з особливостей смартфону є підключення до мережі 5G, яке стало можливим завдяки чіпсету Dimensity 6100+. Для додаткової зручності пристрій підтримує дві нано-SIM-карти.

Смартфон доступний у двох кольорах — блакитному блакитному та чорному Phantom Night.

Стрічка новин: