ГоловнаТехноЗа два дні до презентації розпакували нового «вбивцю» флагманів Redmi Note 14...

За два дні до презентації розпакували нового «вбивцю» флагманів Redmi Note 14 Pro+

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Всього за два дні, 26 вересня, Xiaomi представить свої нові Redmi Note 14 Pro і Redmi Note 14 Pro+. Хоча всі погляди прикуті до Redmi Note 14 Pro, його варіант «Plus», Redmi Note 14 Pro+, не залишить нікого байдужим не лише своїми функціями та новим дизайном, але й вмістом коробки.

Подробиці

З’явилися нові зображення, які дуже детально демонструють розпакування Redmi Note 14 Pro+ , розкриваючи практично всі його функції, а також його дизайн і навіть вміст, який буде в коробці.

Note 14 Pro+ матиме досить преміальний дизайн, повністю наближаючись до концепції флагманів. Його товщина становитиме лише 9,36 мм , а краї закруглені разом із 6,67-дюймовим напіввигнутим AMOLED-екраном з роздільною здатністю 1,5K і захистом Corning Gorilla Glass Victus 2.

Redmi Note 14 Pro+

За продуктивність відповідатиме Snapdragon 7s Gen 3 у поєднанні з акумулятором 6200 мАг із швидкою зарядкою 90 Вт, основною камерою на 50 МП з оптичним стабілізатором, двома динаміками, інфрачервоним датчиком і сканером відбитків пальців на екрані.

Комплект Redmi Note 14 Pro+

В коробці зі смартфоном покупці знайдуть не тільки зарядний пристрій на 90 Вт і довгий кабель USB Type-C, а й високоякісний захисний чохол , який залишає в минулому ті прозорі чохли, які жовтіли з часом.

Стрічка новин: