ГоловнаТехноКористувачі iPhone 16 повідомляють про серйозні проблеми з дисплеєм

Користувачі iPhone 16 повідомляють про серйозні проблеми з дисплеєм

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Apple має справу з невдалим запуском серії iPhone 16, навіть на моделі Pro спостерігався нижчий попит, ніж очікувалося. Але, схоже, для бренду все ще більше погіршується, оскільки власники iPhone 16 Pro скаржаться на проблеми з дисплеєм в смартфонах, які коштують близько тисячі доларів.

Подробиці

На Reddit почали надходити повідомлення від користувачів про те, що екрани їхніх моделей iPhone 16 Pro перестають реагувати на дотик. Ця проблема здебільшого з’являється в правій половині дисплея, де також розташована кнопка нової камери.

Багато хто з користувачів вважає, що нова кнопка може бути причиною цієї проблеми. За їх твердженням, сенсорний екран перестає реагувати, якщо руками торкатися одночасно кнопки камери і дисплею. Наприклад, якщо ви випадково поклали руку на кнопку камери, екран працює з затримкою або не працює взагалі.

Проблема може бути пов’язана з програмним забезпеченням iPhone. Є функція, яка забороняє всі сенсорні введення її продемонстрував Хаос Тіан на Mastodon. Здається, ця проблема обійшла більш старіші моделі, оскільки під час демонстрації функції на iPhone 13 mini дисплей не мав затримок, чи відключень.

Apple, ймовірно, може виправити дану проблему за допомогою оновлення, хоча проблема з несправною кнопкою камери може вимагати апаратного виправлення.

Стрічка новин: