ГоловнаВійськові технологіїМісця ракетних ударів ЗСУ за допомогою HIMARS з'явилися на картах NASA

Місця ракетних ударів ЗСУ за допомогою HIMARS з’явилися на картах NASA

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

20 червня українська артилерія почала активно «працювати» по цілям, які перебувають у глибокому тилу. Це стало можливим завдяки поставленим союзниками ракетним комплексам HIMARS, які суттєво розширили можливості українських артилеристів. Місця ракетних ударів ЗСУ, здійснених за допомогою РСЗВ, з’явились на картах американського сервісу NASA Firms.

Подробиці

З 20 червня артилеристи вразили цілі в Алчевську, Скадовську, Ізюмі, Перевальську та інших містах. Вчора вони успішно «відпрацювали» по нафтобазі в Ровеньках. У прокремлівських Telegram-каналах розпочалася тиха паніка. Журналісти пропагандистського видання Russia Today повідомили, що до Ровеньки «прилетіла» американська ракета з GPS-наведенням, випущена з комплексу HIMARS.

Карта дальнобойности украинской артиллерии

 

Журналісти «Текстів» опублікували кілька карток, на яких показано збільшення далекобійності української артилерії. У публікації наголошується, що американські системи HIMARS помітно перевершують РСЗВ «Ураган» та «Смерч», які були розроблені за часів СРСР. Ракети HIMARS використовуються українськими військовими у тандемі з “Точками-У” та 155-мм гаубицями M777. ЗСУ не залишають окупантам іншого виходу, як перенести свої склади та військові бази вглиб окупованої території.

Стрічка новин: