ГоловнаТехноSony представила оригінальну версію PS5: викликає ностальгію у власників перших PS

Sony представила оригінальну версію PS5: викликає ностальгію у власників перших PS

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Минулого тижня Sony представила PS5 Pro у всьому світі. Цього року японський бренд відзначає 30-річчя бренду PlayStation. І щоб відзначити цю подію, компанія оголосила про лімітований випуск консолей PS5, а також аксесуарів присвячених 30-ій річниці. Головний посил полягає в тому, що він віддає належне оригінальній консолі PS 1.

Подробиці

Видання 30th Anniversary Edition включає:

  • нещодавно анонсовану PS5 Pro;
  • два контролери DualSense або DualSense Edge;
  • підставку для консолі та відповідну кришку дисковода, яка стане в пригоді, якщо ви придбаєте окремий дисковод;
  • зарядну станції контролера.

І консолі, і аксесуари мають культовий сірий колір і різнокольоровий логотип PS. На пристроях також є логотип 30-ї річниці. Бренд пропонує оригінальний корпус кабелю у стилі контролера, наклейку, обмежену серію плакатів PlayStation, чотири кабельні стяжки у формі PlayStation і скріпку.

Видання 30th Anniversary Edition викликає ностальгію у тих, хто володів першою PlayStation, яка дебютувала в 1994 році. Усі пристрої постачатимуться в спеціальній упаковці з дизайном, схожим на оригінальну пропозицію.

Sony каже, що нова версія буде доступна в обмеженій кількості лише 12 300 одиниць. Тим часом цифрова версія PS5 постачається з одним контролером і такими ж іншими аксесуарами, як і Pro.

Sony не розкрила ціни на консоль PS5 30th Anniversary Edition та аксесуари. Ми можемо очікувати, що ціна буде трохи вищою, ніж звичайна версія. Бренд приймає попередні замовлення з 26 вересня.

Стрічка новин: