ГоловнаТехноASUS представила інноваційні рішення для розробників контенту

ASUS представила інноваційні рішення для розробників контенту

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія ASUS взяла участь у виставці International Broadcast Conference (IBC) 2024, де представила сучасні рішення для створення контенту

Інноваційні монітори

Для творців, яким потрібен 4K-монітор із точністю передачі кольору професійного рівня, ASUS пропонує нові монітори ProArt Display PA32UCE та ProArt Display PA27UCGE. Ці 32- і 27-дюймові 4K HDR-монітори з яскравістю 600 кд/м2 забезпечують насичені й точні кольори і 98% охоплення колірної гами DCI-P3. Вони попередньо відкалібровані на заводі для досягнення середнього значення ΔE менше 1. Обидва монітори оснащено рішеннями ASUS Light Sync, зокрема датчиками зовнішньої освітленості та підсвічування. Датчик підсвічування автоматично збільшує яскравість екрана під час запуску, забезпечуючи яскраве зображення та максимальну якість відтворення кольорів. Датчик зовнішнього освітлення автоматично налаштовує колірну гаму монітора залежно від навколишнього освітлення, забезпечуючи реалістичні кольори в будь-якому середовищі. Крім того, ProArt Display PA27UCGE також має високу частоту оновлення 160 Гц для плавного відтворення зображення.

Вбудований моторизований фліп-колориметр дозволяє легко підтримувати професійний рівень точності дисплеїв протягом тривалого часу. Крім того, обидві моделі підтримують автоматичне калібрування (самокалібрування), яке гарантує, що відхилення кольору ніколи не завадить творчому робочому процесу. Монітори ProArt Display PA32UCE та PA27UCGE забезпечують винятково комфортний перегляд завдяки технології ASUS LuxPixel – набору новітніх розробок, включаючи технологію мінімізації відблисків і низького рівня віддзеркалення (AGLR).

На стенді ProArt відвідувачі також змогли випробувати перший у світі мінісвітлодіодний монітор із роздільною здатністю 8K HDR – ProArt Display 8K PA32KCX. Це 32-дюймове диво має значення ΔE менше 1 для неперевершеної точності передачі кольору.

«Залізна» база для штучного інтелекту

ProArt X870E-Creator WiFi

Творчі професіонали, такі як інженери, дизайнери, відеооператори, аніматори та розробники ігор, отримують вигоду від новітніх технологій на основі штучного інтелекту. Для цих користувачів ідеальним рішенням може стати ProArt X870E-Creator WiFi. Ця потужна материнська плата пропонує найсучасніший набір функцій, сфокусований на потребах творців. Вона готова прискорити роботу завдяки підтримці оперативної пам’яті DDR5 нового покоління з високою пропускною здатністю, блискавичною швидкістю та винятковою енергоефективністю. Завдяки інтерфейсу PCIe® 5.0 ProArt X870E-Creator WiFi надає доступ до найшвидших SSD і графічних процесорів нового покоління. Ця материнська плата може похвалитися одразу двома слотами PCIe 5.0 x16. Вони можуть працювати в конфігурації x8/x8, що дає змогу користувачам повною мірою скористатися перевагами пари відеокарт. Оскільки для багатьох творчих завдань і програм на основі штучного інтелекту потрібна максимальна швидкість передачі даних, ця плата оснащена чотирма вбудованими слотами M.2, два з яких підтримують інтерфейс PCIe 5.0.

ProArt X870E-Creator WiFi

ProArt X870E-Creator WiFi також має багаті мережеві можливості. Контролер Marvell AQtion 10Gb Ethernet забезпечує високошвидкісний доступ до ресурсів локальної мережі, наприклад, до пристроїв NAS. Крім того, ця плата забезпечує підтримку Wi-Fi 7 і 2.5Gb Ethernet (контролер Intel®).

Багато творців покладаються на широкий спектр периферійних пристроїв для своїх робочих станцій. ProArt X870E-Creator WiFi забезпечує високоякісне підключення, необхідне для такої системи, завдяки двом вбудованим портам USB4®, широкому вибору високошвидкісних USB-портів і роз’єму для порту USB (20 Гбіт/с) на передній панелі з підтримкою Power Delivery 3.0 і Quick Charge 4+ (до 30 Вт).

Pro WS WRX90E-SAGE SE

Материнська плата Pro WS WRX90E-SAGE SE забезпечує неперевершену швидкість, сумісність і стабільність для створення контенту, розробки програмного забезпечення, машинного навчання тощо. Для передових процесорів AMD Ryzen Threadripper серії PRO 7000 WX з 96 ядрами чудова впораються 32+3+3+3 фази живлення, забезпечуючи потенціал продуктивності, необхідний професіоналам для роботи з найсучаснішими програмами.

Pro WS WRX90E-SAGE SE

Завдяки вбудованим роз’ємам живлення PCIe, що забезпечують додаткову підтримку декількох відеокарт, активному охолодженню на радіаторах VRM, портам USB 40 Гбіт/с, SlimSAS і вбудованому BMC, Pro WS WRX90E-SAGE SE підготовлена для широкого спектру сценаріїв і галузей. Плата пропонує широкі можливості підключення, зокрема сім швидкісних слотів PCIe 5.0 x16, два порти 10Gb Ethernet, чотири слоти M.2, два порти USB4® 40 Гбіт/с (Type-C®) на задній панелі і підтримку SlimSAS NVMe®. Вона також підтримує модулі пам’яті DDR5 ECC R-DIMM DDR5  до 2 ТБ (1DPC) і має надійну конструкцію, що включає вищезгадану систему живлення з двома 8-контактними роз’ємами живлення для процесора, масивні радіатори охолодження VRM, чипсета і пристроїв M.2 з активними вентиляторами, а також термопрокладки для SSD M.2.

ExpertCenter Pro ET900A X9

ExpertCenter Pro ET900A X9

ExpertCenter Pro ET900A X9 – це професійна робоча станція на базі процесорів AMD Ryzen Threadripper PRO серії 7000 WX з оперативною пам’яттю DDR5 ECC R-DIMM, 10Gb Ethernet і підтримкою до чотирьох відеокарт NVIDIA® Quadro RTX. Вона пропонує до чотирьох слотів M.2 PCIe 5.0, чотири порти SATA 6 Гбіт/с, USB Type-C (40 Гбіт/с і 20 Гбіт/с), блок живлення Titanium потужністю до 2000 Вт і ASUS Control Center Express.

ASUS NUC 14 Pro AI: компактна й потужна машина для застосунків штучного інтелекту

ASUS NUC 14 Pro AI: компактна й потужна машина для застосунків штучного інтелекту

ASUS NUC 14 Pro AI являє собою революційний прорив у напрямку міні-ПК NUC зі штучним інтелектом. Використовуючи новітній процесор Intel Core Ultra 9 (Series 2), він забезпечує виняткову продуктивність завдяки мультиархітектурі CPU, GPU та NPU, досягаючи сукупної ШІ-продуктивності 120 TOPS. Його потужний нейронний процесор (NPU) забезпечує продуктивність до 48 TOPS і значно розширює можливості використання штучного інтелекту, забезпечуючи втричі вищу продуктивність в найсучасніших застосунках зі ШІ порівняно з попереднім поколінням процесорів Intel.

У компактному корпусі обʼємом менше 0,6 л і висотою всього 34 мм ASUS NUC 14 Pro AI вміщує надзвичайно потужні компоненти, що робить його ідеальним рішенням для комерційного використання. Комп’ютер поєднує в собі чудові графічні можливості з інноваційною вбудованою пам’яттю LPDDR5x для забезпечення високої продуктивності та стабільності в широкому спектрі сценаріїв IoT.

ASUS NUC 14 Pro AI забезпечує надійну роботу в режимі 24/7 завдяки вдосконаленій системі охолодження, відповідає стандартам енергоефективності EPEAT Climate+ і надає пріоритет безпеці з такими функціями, як Secure Boot, розпізнавання відбитків пальців і модуль TPM. Вбудовані динаміки та мікрофони підтримують голосові команди, а засоби віддаленого керування ASUS Control Center і Microsoft Windows Autopilot спрощують адміністрування пристроїв. Крім того, інтелектуальні технології охолодження забезпечують максимальну продуктивність комп’ютера за високого навантаження, а його конструкція передбачає простий апгрейд компонентів без використання додаткових інструментів.

Мережеві рішення для штучного інтелекту

ASUS RT-BE92U

ASUS RT-BE92U

Інноваційні студії потребують інноваційної мережі, і маршрутизатор ASUS RT-BE92U забезпечує саме це завдяки підтримці трьох діапазонів стандарту Wi-Fi 7 і нових каналів 320 МГц – усе це забезпечує швидкість передачі даних до 9700 Мбіт/с. За допомогою майстра Smart Home Master користувачі можуть створити до трьох SSID, щоб налаштувати окремі мережі для співробітників, відвідувачів і пристроїв IoT. Завдяки системі інформаційної безпеки AiProtection Pro та широким можливостям VPN, RT-BE92U є ідеальним маршрутизатором для студій, які надають пріоритет безпеці й високошвидкісному підключенню у своєму творчому середовищі.

ZenWiFi BD4 Outdoor

ZenWiFi BD4 Outdoor

Рішення ZenWiFi BD4 Outdoor надає студіям більше можливостей для роботи на відкритому повітрі. Ця надійна mesh-система розроблена для роботи у складних зовнішніх умовах. Стандарт Wi-Fi 7, два частотних діапазони, підтримка 4K-QAM і MLO забезпечують швидкісну передачу даних, гарантуючи, що зйомка фільмів або сеанси віддаленого монтажу будуть такими ж безперебійними, як і в приміщенні. Завдяки корпусу із класом захисту IP65, різноманітним варіантам кріплення та підтримці PoE, BD4 Outdoor протистоятиме негодам, забезпечуючи стабільне покриття мережі Wi-Fi.

ExpertWiFi EBG19P

ExpertWiFi EBG19P

Маршрутизатор ExpertWiFi EBG19P ідеально підійде для малих і середніх творчих студій, яким потрібна надійне мережеве підключення. Вісім портів PoE+ забезпечують підключення низки пристроїв з підтримкою PoE, а функція VLAN підвищує безпеку мережі. Кілька портів WAN з функціями балансування навантаження та відмовостійкості забезпечують стабільне з’єднання, що має вирішальне значення для безперервного творчого робочого процесу. Компактний дизайн і просте налаштування роблять EBG19P зручним мережевим рішенням.

ExpertWiFi EBA63

ExpertWiFi EBA63

Для великих за площею та кількістю підключених пристроїв студій незамінним помічником стане точка доступу ExpertWiFi EBA63. Вона забезпечує швидкість до 3000 Мбіт/с і підтримує до 100 активних пристроїв. Варіанти настінного та стельового кріплення гарантують, що вона впишеться в будь-який творчий робочий простір.

Стрічка новин: