ГоловнаТехноXiaomi випускає новий блендер за 1600 грн із 8 режимами та системою...

Xiaomi випускає новий блендер за 1600 грн із 8 режимами та системою самоочищення

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

На додаток до анонсу нових Redmi Buds 6, Xiaomi сьогодні представила новий Xiaomi Mijia Blender N1. Це скляний блендер, який замінює Xiaomi Smart Blender. Новинка отримала більшу місткість, 8 нових режимів та систему самоочищення.

Подробиці

Xiaomi Mijia Blender N1 має загальну ємність 1,75 літра , що трохи перевищує 1,6 літра попередньої моделі. Звичайно, ця модель має більш ефективну роботу з двигуном потужністю 500 Вт і систему підігріву напоїв потужністю 800 Вт.

Xiaomi Mijia Blender N1

Для подрібнення та змішування в новому блендері Xiaomi Mijia N1 використовується 3-рівнева система змішування, яка дозволяє відчути весь смак їжі. Він також має високошвидкісний двигун у поєднанні з ножем із нержавіючої сталі, що складається з 6 лез.

Завдяки екрану блендера ми можемо отримати доступ до 8 різних режимів, які дозволяють навіть готувати соєве молоко або гарячі напої. До цього додається інтелектуальна система програмування збереження тепла на 12 годин.

Xiaomi Mijia Blender N1

Також Xiaomi Mijia Blender N1 виділяється системою самоочищення. Простим натисканням кнопки запускається автоматична система очищення та стерилізації гарячим повітрям .

Ціна

Xiaomi Mijia Blender N1 зараз продається в Китаї всього за 279 юанів, приблизно 1635 грн. Крім того, очікується, що незабаром він вийде на світовий ринок, хоча і за дещо вищою ціною.

Стрічка новин: