ГоловнаТехноXiaomi представить бюджетні безпровідні навушники Redmi Buds 6: шумозаглушення до 49 дБ

Xiaomi представить бюджетні безпровідні навушники Redmi Buds 6: шумозаглушення до 49 дБ

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Після Redmi Buds 6 Active, Redmi Buds 6 Lite і Redmi Buds 6 Play Xiaomi готується до випуску Redmi Buds 6. Вони будуть представлені наступного тижня разом із Redmi Note 14, Redmi Note 14 Pro та Redmi Note 14 Pro+ .

Подробиці

Нові Redmi Buds 6 стануть найдосконалішими бездротовими навушниками цього нового покоління, навіть перевершивши Redmi Buds 6 Lite, які вже були досить привабливими, особливо через відмінне співвідношення ціни та якості.

Xiaomi опублікувала перший офіційний постер нових Redmi Buds 6. Вони матимуть дуже схожий дизайн на Redmi Buds 6 Active, за винятком використання накладок для кращого шумозаглушення, як головна відмінність.

Redmi Buds 6

Крім того, Xiaomi підтвердила, що нові Redmi Buds 6 матимуть систему шумозаглушення до 49 дБ, до якої додано просторовий звук для більшого занурення в ігри та фільми.

Крім того, ці нові бездротові навушники вирізнятимуться чудовою автономністю до 42 годин завдяки футляру для заряджання. Так само вони будуть доступні у двох кольорах, білому та м’ятно-зеленому, хоча ми дізнаємося про всі їхні особливості наступного тижня.

Стрічка новин: