ГоловнаРейтингиXiaomi випередила Apple: другий найпопулярніший виробник смартфонів

Xiaomi випередила Apple: другий найпопулярніший виробник смартфонів

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi знову увійшла в історію. Її смартфони продовжують продаватися як гарячі пиріжки, і вперше за кілька років компанія знову випередила Apple, ставши другим за величиною виробником смартфонів після Samsung.

Подробиці

У серпні минулого року Xiaomi вдалося випередити Apple. Звичайно, ми не можемо заперечувати, що значною мірою цей успіх пояснюється тим фактом, що це найслабший місяць для компанії Apple, оскільки всього через місяць, у вересні, були представлені нові iPhone 16 і iPhone 16 Pro.

Як ми бачимо на графіку, наданому Counterpoint, Xiaomi цього разу вдалося перевершити Apple і потроху наблизитися до кількості продажів, досягнутих Samsung .

Рейтинг продаж смартфонів

За даними джерела, Xiaomi стала найшвидше зростаючим брендом смартфонів у 2024 році, зокрема з річним зростанням на 22%. Частково цей успіх пов’язаний з тим, що Xiaomi стала найпопулярнішим брендом, коли ми говоримо про смартфони до 200 доларів США.

Redmi 13C, Redmi Note 13 і Redmi Note 13 Pro 5G також є найбільш продаваними смартфонами на даний момент не тільки в Європі, але й на інших ринках, таких як Індія, Латинська Америка, Південно-Східна Азія та Африка. Тепер варто дослідити, чи поява Redmi Note 14, Redmi Note 14 Pro і Redmi Note 14 Pro+ змусить компанію продовжувати рости, поки вона не стане номером 1.

Стрічка новин: