ГоловнаТехноМережа дискаунтерів АТБ хоче відволікти дітей від війни за допомогою AR-технологій

Мережа дискаунтерів АТБ хоче відволікти дітей від війни за допомогою AR-технологій

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

АТБ, UNICEF та NTI Loyalty запустили перший в країні благодійний проект з AR-технологіями «Брайті». Інформація про це розміщена на веб-ресурсі роздрібної мережі.

Подробиці

Проект спрямований на збирання грошей на створення у Львові реабілітаційного центру «Незламні». За словами гендиректора АТБ Б. Маркова, з початку вторгнення компанія працює у режимі 24/7. Українські громадяни отримали від неї гуманітарну допомогу вартістю понад 200 млн грн.

AR-проект Брайті від АТБ

Топ-менеджер підкреслив, що проект з AR-технологією «Брайті» дозволить не лише зібрати кошти на реабілітаційний центр, а й позбавити мільйони українців, у тому числі дітей, від пов’язаного з військовими діями стресу. Технологія дозволяє додавати до знятих за допомогую смартфона зображень AR-об’єкти. Завдяки «Брайті» українці зможуть дізнатися, як поводитися при виявленні вибухонебезпечних предметів.

АТБ планує використовувати AR-платформу для навчання українських дітей азам мінної безпеки. Найпростішим способом досягнення цієї мети є їхнє залучення до ігрового процесу. Компанія вже має досвід використання технологій. Зокрема, мають на увазі акцію «ATB Arena», в рамках якої мільйони українців приєдналися до віртуального всесвіту торгової мережи.

Стрічка новин: