ГоловнаТехноПредставлена міжнародна версія Xiaomi Smart Band 9: 200+ циферблатів та 150+ функцій...

Представлена міжнародна версія Xiaomi Smart Band 9: 200+ циферблатів та 150+ функцій відстеження здоров’я

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У червні цього року Xiaomi представила Smart Band 9 в Китаї, а на заході по презентації серії  смартфонів Xiaomi 14T компанія нарешті представила міжнародну версію фітнес-браслету.

Подробиці

Фітнес-браслет оснащений 1,62-дюймовим дисплеєм AMOLED з роздільною здатністю  490 x 192 пікселів, з щільністю пікселів 326 ppi. Дисплей досягає максимальної яскравості до 1200 ніт, а також дозволяє користувачам регулювати яскравість. Він пропонує на вибір понад 200 циферблатів, а його версія також оснащена NFC для безконтактної оплати.

Фітнес-браслет важить 15,8 г (без ремінця) і з акумулятором ємністю 233 мАг заряджається приблизно за 1 годину. Він забезпечує 21 годину автономної роботи, коли AOD вимкнено. З вимкненим AOD він працює приблизно 9 днів на одному заряді.

Китайський виробник стверджує, що він може витримати тиск води 5ATM, тобто з браслетом можливо без проблем пірнати на глибину до 50 метрів. Xiaomi каже, що вони також перейшли на лінійний вібраційний двигун для кращого тактильного зворотного зв’язку.

Xiaomi Smart Band 9

Для відстеження здоров’я він оснащений 3-осьовим акселерометром, гіроскопом, PPG і датчиком зовнішнього освітлення.

Цей розумний браслет оснащений понад 150 функціями відстеження стану здоров’я, серед яких ходьба, біг, їзда на велосипеді та багато іншого. Він також оснащений покращеним датчиком частоти серцевих скорочень і SpO₂ для більш точного аналізу стану здоров’я та рівня кисню в крові. Він на 16% точніший порівняно з Xiaomi Smart Band 8.

Для підключення до смартфону браслет підтримує Bluetooth 5.4 і пропонує такі основні функції, як керування музикою, відповіді на повідомлення та оновлення погоди. Його можна підключати як до пристроїв Android, так і до iOS.

Ціна

Xiaomi Smart Band 9 поставляється в п’яти різних кольорах – Чорний | Льодовикове срібло | Містична троянда | Арктичний блакитний | Сірий і коштує 39,99 євро (~ 1840 грн).

Стрічка новин: