ГоловнаТехноСерія Xiaomi 15 із Snapdragon 8 Elite SoC буде представлена ​​13 жовтня

Серія Xiaomi 15 із Snapdragon 8 Elite SoC буде представлена ​​13 жовтня

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схоже, Qualcomm змінює стратегію іменування своїх флагманських процесорів. Тизер Xiaomi 15 натякає, що майбутній Snapdragon 8 Gen 4 буде називатися «Snapdragon 8 Elite», відходячи від звичайної хронологічної назви. Ця зміна схожа на назву процесорів Qualcomm Snapdragon X Elite, які можна знайти в ноутбуках Windows.

Подробиці

Раніше існували очікування, що Qualcomm продовжить свою систему нумерації для Snapdragon 8 Gen 4. Однак ярлик «Elite» передбачає новий підхід, який може призвести до певної плутанини через його схожість із назвою Snapdragon X Elite. Xiaomi 15 планується випустити 23 жовтня, припускаючи, що Qualcomm анонсує Snapdragon 8 Elite раніше цієї дати.

Процесор для серії смартфонів Xiaomi 15

Snapdragon 8 Elite — це перша 3-нм система процесора Qualcomm. Цей новий чіп забезпечує суттєве підвищення продуктивності графічного процесора (на 56%) у порівнянні з Snapdragon 8 Gen 3. Galaxy S25 Ultra, який також має отримати чіп Snapdragon 8 Elite, нещодавно був помічений на Geekbench із базовою тактовою частотою 3,53 ГГц і піковою тактовою частотою 4,47 ГГц.

Інші витоки та сертифікації показали, що Xiaomi 15 Pro дебютує зі швидкою зарядкою 90 Вт, а також HyperOS 2.0 на базі Android 15 і ультразвуковим сканером відбитків пальців. Також стверджується, що смартфон має потужний акумулятор ємністю 6000 мАг і рейтинг захисту від води та пилу IP69. Очікується, що окрім моделі Pro, бренд також представить Xiaomi 15 23 жовтня, а Xiaomi 15 Ultra може бути представлений пізніше.

Стрічка новин: