ГоловнаТехноСмартфони Xiaomi отримають нову корисну функцію, яка вже давно є в пристроях...

Смартфони Xiaomi отримають нову корисну функцію, яка вже давно є в пристроях Apple

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi оголосила про синхронізацію дзвінків, нову функцію, яка тепер доступна в HyperOS і яка обіцяє змінити все за допомогою досвіду, дуже подібного до того, що пропонує екосистема Apple.

Подробиці

HyperOS стала універсальною системою, яку можна знайти не лише в смартфонах, але й у планшетах, годинниках, браслетах і різноманітних пристроях. Технологія Call Sync дозволяє отримувати та здійснювати дзвінки з будь-якого пристрою.

Як ми бачимо на наступному зображенні, Call Sync дозволяє зв’язати всі пристрої Xiaomi, будь то ноутбук, смартфон або планшет. Таким чином, якщо ми отримуємо дзвінок на смартфон, ми також можемо прийняти його на інших пристроях.

В смартфонах Xiaomi з'явиться Call Sync

Синхронізація дзвінків пов’язує всі пристрої, до яких прив’язано наш ідентифікатор Xiaomi, і передає інформацію між ними через Bluetooth або Wi-Fi. Крім того, ми можемо не тільки приймати дзвінки, але й здійснювати їх з будь-якого пристрою, навіть якщо він не містить SIM-карту. Так само Call Sync автоматично зв’язує контактну книгу між усіма пристроями з однаковим ідентифікатором.

Слід зазначити, що на відміну від інших ексклюзивних функцій для Китаю, Call Sync вже є офіційно анонсованою у глобальній та європейській версії ПЗУ HyperOS. Звичайно, розгортання цієї функції виконується поетапно, тому якщо ви ще не отримали оновлення, дуже ймовірно, що незабаром отримаєте.

Стрічка новин: