ГоловнаТехноПідтримуючі РФ компанії втратять доступ до американських технологій

Підтримуючі РФ компанії втратять доступ до американських технологій

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Влада США має намір закрити доступ до своїх технологій усім компаніям, які підтримують режим В. Путіна. Зокрема вони не зможуть використовувати у своїй діяльності технології напівпровідникових виробів. Про це повідомляється на веб-ресурсі Білого дому.

Подробиці

Дані адміністрації президента Сполучених Штатів Америки свідчать про те, що з початку вторгнення скорочення експорту товарів та технологій із США до РФ становило 97%. Точна кількість компаній, які будуть включені до санкційного переліку, у повідомленні Білого дому не вказано.

Д. Байден пообіцяв запровадити блокуючі санкції щодо російських оборонних держкомпаній і дослідницьких організацій. У повідомленні Білого дому наголошується, що аналогічні обмежувальні заходи будуть запроваджені щодо осіб, які допомагають Кремлю ухилятися від сплати податкових платежів.

Згідно з прогнозом президентської адміністрації, імпортні поставки товарів до Російської Федерації з усього світу скоротяться на 40%, а рівень інфляції перевищить 20%. Вже зараз Москва має труднощі з обслуговуванням свого суверенного боргу. Сьогодні вона вперше з 1918 р. допустила технічний дефолт.

Стрічка новин: