ГоловнаТехноНазвані основні відмінності Xiaomi від Redmi

Названі основні відмінності Xiaomi від Redmi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У 2010 році китайський підприємець Лей Цзюнь заснував компанію Xiaomi Jituan. В 2021 році вона очолила світовий рейтинг постачальників смартфонів за обсягом продажів. Тим часом Xiaomi виготовляє не лише смартфони. Асортиментна лінійка продукції компанії є досить широкою. До неї входять електричні самокати, «розумний» годинник, планшетні комп’ютери, побутова техніка і навіть автомобілі.

Подробиці

Смартфони випускають Xiaomi під трьома брендами. Спочатку бренд Redmi використовувався китайським вендором для випуску бюджетної електроніки, проте ці часи давно минули. На даний момент у лінійці Redmi можна знайти далеко не один флагман. Водночас тягатися з апаратами, що випускаються під брендом Xiaomi, пристрої Redmi не можуть.

Redmi

По-перше, для виготовлення корпусів смартфонів Redmi використовуються більш доступні з погляду на ціни матеріали на зразок пластику. Для виготовлення корпусів Xiaomi використовуються такі матеріали, як алюміній, кераміка та скло, що надають їм люксовість.

По-друге, у смартфонах Redmi не можна зустріти останню версію Gorilla Glass. По-третє, ціни на пристрої Redmi нижчі, ніж на флагмани Xiaomi. По-четверте, продукція Redmi представлена ​​виключно в інтернеті, тоді як смартфони Xiaomi реалізуються виробником через офлайн-магазини. По-п’яте, пристрої Redmi за життєвий цикл отримують нову версію Android у середньому один раз, тоді як смартфони Xiaomi – тричі.

Слід мати на увазі, що такі «плюшки», як Always On Dispaly, бездротова зарядка та корпус IP67, у смартфонах Redmi відсутні. По суті, вони є т.з. “флагманами на мінімалках”. Виділення Redmi в окремий суббренд мало на меті усунення асоціації Xiaomi з недорогими смартфонами. На думку Цзюня, Xiaomi здатна конкурувати з корпорацією Apple на рівних.

Стрічка новин: