ГоловнаТехноДля смартфонів Xiaomi доступна нова "яблучна тема"

Для смартфонів Xiaomi доступна нова “яблучна тема”

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Асортимент тем для MIUI поповнився новим шаром кастомізації під назвою Clay Apple (букв. “Глиняне яблуко”). Автор твору – дизайнер під ніком Mike. За запевненнями митця, його міні-шедевр змусить смартфони Xiaomi та Redmi «виглядати красивіше, ніж будь-коли». Рішення вагою 59 Мб застосовується для девайсів під керуванням MIUI у версіях 12.5 та 12.

Подробиці

Clay Apple – це приваблива тема для смартфонів «Сяомі» і «Редмі», що гарантує приємний зовнішній вигляд, кардинально оновлений інтерфейс користувача і безліч шикарних функцій для вивчення.

Отримати уявлення про те, як виглядатиме ваш смартфон після встановлення «Глиняного яблука», можна на наведених нижче скріншотах.

Нова «яблучна тема» для смартфонів Xiaomi та Redmi під керуванням MIUI 12.5 та MIUI 12

Нова «яблучна тема» для смартфонів Xiaomi та Redmi під керуванням MIUI 12.5 та MIUI 12

 

 

Побалувати себе новим рішенням можна абсолютно безкоштовно, перейшовши в Theme Store за посиланням http://zhuti.xiaomi. com/detail/267cefcd-61df-4408-9990-c97794683d38.

Після першого застосування теми смартфон потрібно перезавантажити. Для деяких моделей може знадобитися зміна локації. Оптимальний варіант – Індія. Інструкцію про зміну регіону наведено в нашій публікації.

Стрічка новин: