ГоловнаТехноЕксперти пояснили, як видаляти повідомлення з Viber повністю

Експерти пояснили, як видаляти повідомлення з Viber повністю

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Viber входить до топ-3 найбільш затребуваних месенджерів в українських користувачів. Сервіс дозволяє переписуватися в індивідуальних та групових чатах, здійснювати відеодзвінки, пересилати документи тощо. Нерідкі випадки, коли користувачам потрібно видалити надіслані раніше повідомлення з індивідуального або групового чату. При цьому багато хто не знає, як це зробити.

Видалення окремих повідомлень

Для видалення окремих повідомлень необхідно відкрити діалог, після чого вибрати повідомлення, що підлягають видаленню. Для цього достатньо тримати палець на відповідному фрагменті текста. Месенджер запропонує видалити повідомлення на смартфоні відправника або повністю.

Видалення діалогу

Щоб видалити діалог, достатньо відкрити месенджер, вибрати листування, після чого затиснути його пальцем. Viber запропонує кілька варіантів подальших дій. У списку потрібно вибрати “Видалити”.

Очищення історії

У Viber є журнал, в якому документується вся активність користувача в месенджері, у тому числі його листування. Для його очищення потрібно вибрати в налаштуваннях програмну опцію «Дзвінки та повідомлення». У меню буде пункт «Очистити історію повідомлень».

Видалення повідомлень із групових чатів

Листування у групових чатах можна видаляти з виходом і без виходу. Як і у випадку з індивідуальним чатом, потрібно затиснути меседж, після чого вибрати «Видалити». Повідомлення можуть бути видалені як зі смартфона відправника, так із мобільних пристроїв всіх учасників листування.

Стрічка новин: