ГоловнаТехноЗа марку з російським кораблем на платформі eBay просять майже 30 000...

За марку з російським кораблем на платформі eBay просять майже 30 000 грн.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Минулого тижня «Укрпошта» розпочала продаж марки «Російський корабель, ***». Попит на нову марку виявився настільки високим, що компанії довелося запровадити обмеження. Черга біля Головпоштамту Києва за легендарною маркою виявилася більшою за чергу за новими iPhone.

Подробиці

Марка була випущена державною компанією тиражем 1 млн екземплярів. За п’ять днів українці розкупили близько 500 000 марок, тобто половину тиражу. Додруковувати марку “Укрпошта” не планує. Завдяки цьому кожна випущена марка матиме історичну цінність.

За даними Укрпошти, марками з кораблем уже почали торгувати спекулянти. На північноамериканській платформі eBay вартість конверту з легендарною маркою становить 1000 USD, що еквівалентно майже 30 000 грн.

У зв’язку зі зростанням активності спекулянтів керівництво «Укрпошти» ухвалило рішення обмежити продажі марок з 18 квітня. Відтепер кожен покупець зможе придбати до п’яти аркушів. На одному аркуші міститься шість марок. Таким чином, придбати більше 30 марок за один раз не вдасться.

Стрічка новин: