ГоловнаРейтингиiPhone 16 Pro Max опинився на четвертому місці в тестуванні камери DxOMark

iPhone 16 Pro Max опинився на четвертому місці в тестуванні камери DxOMark

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

DxOMark опублікував повний огляд можливостей камери iPhone 16 Pro Max. Смартфон оснащений основним датчиком на 48 МП, ультрашироким датчиком на 48 МП і телеоб’єктивом на 12 МП, пройшов ретельне тестування, щоб оцінити його продуктивність у різних умовах освітлення та сценаріях зйомки.

Подробиці

Загалом iPhone 16 Pro Max набрав 157 балів, що вивело його на четверте місце в сегменті смартфонів з камерою Ultra Premium, поступаючись Honor Magic 6 Pro, Google Pixel 9 Pro XL і Huawei Pura 70 Ultra.

Ключові висновки огляду DxOMark:

  • Відеодосконалість: iPhone 16 Pro Max зарекомендував себе як відеолідер серед смартфонів. Він перевершує навіть своїх найближчих конкурентів щодо загальної якості відео завдяки винятковій стабілізації, роботі в умовах слабкого освітлення та точності передачі кольору;
  • Ефективність фотографій: хоча iPhone 16 Pro Max може і не лідирувати в рейтингу фотографій, він все одно забезпечує вражаючі результати, особливо в умовах добре освітлення. Його система автофокусування швидка й точна, а передача кольорів природна;
  • Обмеження масштабування: Можливості масштабування пристрою, хоча й гідні поваги, не позбавлені обмежень. Відчутно погіршується якість зображення при збільшенні понад 2x, а ультраширокий датчик, незважаючи на високу роздільну здатність, не пропонує такого рівня деталізації, як основний датчик.

Загалом, iPhone 16 Pro Max — це добре продуманий смартфон із камерою, який чудово знімає відео та забезпечує якісні фото. Однак користувачі, яким потрібна найкраща якість зображення на всіх рівнях масштабування, можуть знайти інші, більш кращі варіанти.

Додаткові бали:

  • Нічний режим пристрою ефективний, але він створює більше шуму та нижчу деталізацію порівняно з деякими конкурентами;
  • Нові стилі фотографій і функції редагування iPhone 16 Pro Max, хоча й не охоплені DxOMark, можуть покращити загальну взаємодію з користувачем;
  • Для тих, хто надає перевагу зйомці портретів і рухливих знімків, швидкий автофокус і точна експозиція роблять iPhone 16 Pro Max найкращим вибором.

Стрічка новин: