ГоловнаТехноНазвано чотири незвичайні способи застосування старої USB-флешки

Названо чотири незвичайні способи застосування старої USB-флешки

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Майже у кожного в квартирі чи будинку можна знайти старі USB-флешки, які не використовуються. Експерти пояснили, як вдихнути у них друге життя.

Ключ для блокування ПК

Для підвищення захищеності ПК можна перетворити стару USB-флешку на ключ для її розблокування. Зробити це можна шляхом встановлення спеціальних програм USB Raptor та Rohos Logon Key. Після встановлення запустити ПК без електронного ключа буде неможливо.

Сховище переносних програм

Стару USB-флешку можна використовувати для зберігання переносних програм. Йдеться про так звані Portable-версії програмних продуктів. Наприклад, на накопичувач можна встановити Portable версії браузерів Opera або Chrome разом із розширеннями та закладками. Флешка-сховище в першу чергу буде корисною тим, кому доводиться часто використовувати чужі комп’ютери.

Диск відновлення системи

Флешку, що не використовується, можна перетворити на диск відновлення системи. Він буде потрібний для повернення ПК до життя у разі пошкодження завантажувача. Для «лагодження» операційної системи, що вийшла з ладу, буде достатньо вставити флешку в USB-порт комп’ютера.

Прискорення роботи ПК

У Windows є спеціальні програми на зразок ReadyBoost, що дозволяють прискорити роботу комп’ютера за рахунок використання флеш-накопичувача. Сучасні ПК мають достатній обсяг ОЗУ. У зв’язку з цим додаткова пам’ять їм не потрібна. Якщо у вашому розпорядженні є ПК з ОЗУ-модулем на 3-4 ГБ, то ви можете прискорити його роботу за допомогою флешки, що не використовується.

Стрічка новин: