ГоловнаТехноБюджетний Google Pixel 9A вперше показали на рендерах

Бюджетний Google Pixel 9A вперше показали на рендерах

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Google зазвичай анонсує серію смартфонів Pixel у жовтні. Однак цього року компанія застосувала інший підхід, випустивши серію Pixel 9 на початку серпня. Повідомляється, що зараз бренд працює над випуском Pixel 9a, який буде пропозицією середнього класу. Протягом останніх кількох тижнів поступово з’являються чутки про 9A. Тепер Android Headlines об’єднався з відомим розповсюджувачем інформації Стівом Хеммерстоффером (OnLeaks), щоб поділитися CAD-рендерами телефону, щоб вперше розкрити його дизайн.

CAD-рендери Google Pixel 9a

Pixel 9A оснащений OLED-панеллю з отворами на передній панелі. Рамки порівняно товщі, ніж у флагманських моделей Pixel 9.

Google Pixel 9A

Краї Pixel 9a плоскі, а кнопка живлення та кнопки гучності розташовані праворуч. На нижній грані розташовані решітка динаміка, мікрофон, порт USB Type-C і слот для SIM-карти.

На задній панелі Pixel 9a помітні серйозні зміни в дизайні. На відміну від своїх попередників, починаючи з серії Pixel 6, випущеної в 2021 році, яка мала помітну горизонтальну панель камери, Pixel 9a відходить від цього дизайну та не має горизонтального виступу камери.

Google Pixel 9A

Блок подвійної камери виглядає майже врівень із задньою стороною 9a. Загальний дизайн смартфону відповідає зображенню, яке просочилося кілька тижнів тому.

Єдине, що відомо про технічну частину Pixel 9a, це наявність ОС Android 15 і підтримку семи років оновлень. Очікується, що 9a матиме процесор Tensor G4, хоча він може містити старіший модем, ніж більш дорогих смартфонів цієї серії.

Стрічка новин: