ГоловнаТехноiPhone 16 Pro Max демонструє невтішну продуктивність заряджання в реальному тесті

iPhone 16 Pro Max демонструє невтішну продуктивність заряджання в реальному тесті

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Під час презентації Apple традиційно не розкрила ємність акумулятора і швидкість його заряджання в смартфонах серії iPhone 16. Пізніше стало відомо, що всі моделі iPhone 16 підтримують мережеві адаптери до 45 Вт. Щоб з’ясувати, наскільки швидко насправді заряджається останній і найкращий iPhone від Apple, ChargerLAB провела тест із кількома сумісними зарядками, і результати, м’яко кажучи, невтішні.

Подробиці

По-перше, ChargerLAB показує, що телефон не має процесора E-marker (або чіпа електронного маркера), який є контролером протоколу в кабелях USB Type-C, який керує подачею живлення та передачею даних. Ця технологія використовується в зарядних пристроях USB-PD із підтримкою потужного вихідного струму та вищої швидкості передачі даних.

З офіційним зарядним пристроєм Apple потужністю 140 Вт і оригінальним кабелем, який постачається в комплекті, iPhone 16 Pro Max під час тесту «приймав» лише на 30,19 Вт, що набагато менше, ніж заявлена ​​швидкість заряджання 45 Вт. Ви можете побачити швидкість заряджання, записану ChargerLAB з іншими офіційними адаптерами Apple, на зображенні нижче.

Швидкість заряджання iPhone 16 Pro Max
Швидкість заряджання iPhone 16 Pro Max

Швидкість зарядки iPhone 16 Pro Max 30 Вт не набагато вища, ніж номінальна швидкість заряджання iPhone 15 Pro Max — 27 Вт.

Примітно, що ChargerLAB протестував телефон із кількома зарядними пристроями сторонніх виробників, де смартфон досяг максимальної швидкості зарядки 31,86 Вт.

Стрічка новин: