ГоловнаРейтингиНовинка від Redmi стала «чемпіоном» продажів серед Android-смартфонів

Новинка від Redmi стала «чемпіоном» продажів серед Android-смартфонів

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Серія Redmi Note 14 Pro має вдалий старт. Сьогодні Xiaomi оголосила, що топова модель Note 14 Pro+ побила рекорд продажів за перший тиждень серед усіх смартфонів Android, у 2024 році, в усіх цінових діапазонах.

Подробиці

Хоча компанія не оприлюднила конкретні цифри продажів, це досягнення свідчить про те, що смартфон викликав резонанс серед покупців, які цінують бюджет і шукають флагманські функції. Серія Redmi Note завжди була відома тим, що пропонує хороші характеристики за конкурентоспроможними цінами, і Note 14 Pro+, здається, продовжує цю традицію.

Серія Redmi Note 14 Pro стала лідером продажів

Частиною привабливості телефону може бути його вражаюча довговічність. Xiaomi може похвалитися рейтингом захисту від пилу та води IP66, IP68 і навіть IP69 для серії Note 14 Pro. Тому телефон захищений не лише від пилу та води, але навіть від струменів води під високим тиском.

Щоб скористатися першим імпульсом, Xiaomi подовжує великий розпродаж для всієї серії Note 14 Pro до 14 жовтня. Це означає, що кожен китайський покупець, хто придбає Note 14 Pro або Note 14 Pro+ до цієї дати, отримає повний гарантійний пакет.

Вона включає в себе річну гарантію на поломку екрана, річну гарантію на кришку батареї, річну гарантію на потрапляння води та напрочуд щедру п’ятирічну гарантію на акумулятор. Крім того, протягом першого року володіння покупці можуть отримати повну заміну смартфону замість простого ремонту.

Стрічка новин: