ГоловнаТехноRealme GT 7 Pro отримає найбільшу батарею серед смартфонів Realme

Realme GT 7 Pro отримає найбільшу батарею серед смартфонів Realme

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Повідомляється, що Realme готується до запуску свого наступного флагмана Realme GT 7 Pro, який скоріш за все буде представлений у Китаї на початку листопада. Пристрій вже схвалено платформою сертифікації країни 3C і Digital Chat Station розкрив інформацію про батарею смартфону.

Подробиці

Інсайдер розповів, що Realme GT 7 Pro матиме вуглецево-кремнієву батарею ємністю понад 6000 мАг, що зробить її найбільшою в історії бренду Realme. На жаль, точний розмір батареї поки невідомий.

Інформація про розмір батареї Realme GT 7 Pro

Відповідно до сертифікації пристрою 3C, його в комплекті зі смартфоном буде поставлятися зарядний пристрій на 120 Вт. Нагадаємо, минулорічний GT 5 мав батарею ємністю 5400 мАг з підтримкою зарядки потужністю 100 Вт. Як і GT 5 Pro, наступне видання також може підтримувати бездротову зарядку потужністю 50 Вт.

Оновлений розмір батареї та можливості заряджання GT 7 Pro зміцнять позиції Realme на ринку високопродуктивних смартфонів, задовольняючи подвійні вимоги користувачів щодо тривалого часу автономної роботи та швидкої зарядки. Включення чіпа Snapdragon 8 Elite (Snapdragon 8 Gen 4) ще більше зміцнює позиції Realme у сегменті високопродуктивних смартфонів.

Щодо інших специфікацій, очікується, що GT 7 Pro матиме 6,78-дюймовий екран BOE з роздільною здатністю 1,5K, частотою оновлення 120 Гц і вигнутим з чотирьох сторін дизайном. Очікується, що він отримає до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5x, 1 ТБ пам’яті UFS 4.0, ультразвуковий екранний сканер відбитків пальців і корпус з рейтингом IP69. Він може мати 32-мегапіксельну фронтальну камеру та систему задньої камери, оснащену 50-мегапіксельним основним датчиком з підтримкою OIS, ультрашироким об’єктивом і 50-мегапіксельною перископічною телефотокамерою LYT-600 із 3-кратним оптичним збільшенням .

Стрічка новин: