ГоловнаТехноXiaomi презентує на світовому ринку одну зі своїх найкращих камер спостереження

Xiaomi презентує на світовому ринку одну зі своїх найкращих камер спостереження

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi Smart Camera C500 Dual на сьогодні є однією з найцікавіших і водночас передових камер спостереження від Xiaomi. Найкраще те, що незабаром вона надійде в продаж на світовому ринку.

Подробиці

Xiaomi додала Xiaomi Smart Camera C500 Dual на свій офіційний веб-сайт для глобального ринку, підтверджуючи, що незабаром вона надійде в продаж за межами Китаю як офіційний продукт.

На таких платформах, як AliExpress, ми вже можемо придбати камеру приблизно за 59 євро в інших країнах вона стартує приблизно за такою ж ціною.

Xiaomi Smart Camera C500 Dual має один стаціонарний датчик камери і другий з моторизованою системою обертання. Перший із них має 4-мегапіксельний датчик і кут огляду 110º, тоді як другий також 4-мегапіксельний із полем огляду 58º, але повертає 93º по вертикалі та 360º по горизонталі.

Xiaomi Smart Camera C500 Dual

Крім того, ця нова камера, яка незабаром надійде в продаж на всіх ринках, виділяється тим, що має вдосконалену інтелектуальну систему виявлення, здатну розрізняти людей, домашніх тварин або навіть плач дитини. До цього додається новий помічник «віртуального паркану», який дозволяє встановлювати сигнали тривоги при виявленні руху в певній точці.

З іншого боку, нова камера Xiaomi Smart Camera C500 Dual пропонує двосторонні дзвінки, систему звукової сигналізації, підтримку microSD і пряме підключення до системи зберігання NAS, а також безпосередньо в хмарі.

Стрічка новин: