ГоловнаТехноДва нових смартфони Xiaomi більше не отримуватимуть оновлень

Два нових смартфони Xiaomi більше не отримуватимуть оновлень

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

З Китаю не надходять хороші новини. Xiaomi щойно оновила свій список пристроїв EOS (припинення підтримки), і цього разу вона додала до нього два своїх смартфони, тому залишила їх без оновлень надалі. Термін служби обох досяг кінця, і вони також не отримають виправлень безпеки чи підтримки від компанії.

Подробиці

На щастя, ці смартфони продаються виключно в Китаї і Індії. Звичайно, на жаль, обидва мають відповідні глобальні версії, і дуже ймовірно, що вони незабаром будуть додані до списку, і тому не отримають Android 15, а тим більше HyperOS 2.0.

Майже щомісяця Xiaomi оновлює список смартфонів, які більше не підтримуються. Щоб бути максимально прозорим, компанія оновлює цей список EOS, оскільки залишає деякі зі своїх смартфонів без оновлень. Це, у свою чергу, служить орієнтиром, щоб дізнатися, чи настав час змінити модель на новішу, яка все ще отримує оновлення.

Xiaomi більше не оновлюватиме ці смартфони

В список EOS 26 вересня потрапили Xiaomi CIVI та POCO C31. Жоден із них не вийшов на глобальний ринок офіційно, хоча ми отримали Xiaomi CIVI в вигляді Xiaomi 12 Lite.

Швидше за все, останній також незабаром залишиться без офіційної підтримки і тому не буде отримувати нові оновлення HyperOS, Android або у вигляді патчів безпеки. Коли це станеться, ми повинні бути дуже обережними, оскільки він буде наражатися на можливі зовнішні загрози , які загрожують нашим даним і конфіденційності.

Стрічка новин: