ГоловнаТехноRealme GT Neo 7: новий «вбивця» флагманів за заявою інсайдера

Realme GT Neo 7: новий «вбивця» флагманів за заявою інсайдера

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Очікується, що цього року Realme представить два цікаві смартфони на китайському ринку. Перший — це Realme GT 7 Pro , який, як очікується, матиме чіп Snapdragon 8 Gen 4 наступного покоління і найбільшу батарею. Другий смартфон, над яким зараз працює бренд — Realme GT Neo 7. Ось огляд ключових специфікацій і часових рамок запуску пристрою.

Подробиці

За словами інформатора Smart Pikachu, Realme GT Neo 7 матиме плоский дисплей з роздільною здатністю 1,5K, призначений для покращення ігрового досвіду. Під капотом GT Neo 7 буде оснащено розігнаною версією Snapdragon 8 Gen 3. Хоча це чітко не згадується у витоку, схоже, що смартфон може містити спеціальний чіп для покращеної графічної продуктивності в іграх. Крім того, витік вказує на те, що GT Neo 7 підтримуватиме швидку зарядку на 100 Вт.

Допис про Realme GT Neo 7

Інформатор назвав Realme GT Neo 7 «вбивцею флагманів» і очікує його запуск до кінця року. Відповідно до нещодавньої публікації на Weibo від Digital Chat Station, очікується, що більшість смартфонів на базі Snapdragon 8 Gen 4 будуть мати підвищені ціни. Він додав, що клієнти, які цікавляться серед смартфонів в першу чергу шукають великий набір функцій, продуктивність та якісний дисплей, повинні зачекати на доступні флагмани, які будуть оснащені чіпсетами попереднього покоління.

Допис про Realme GT Neo 7

Realme GT Neo 7, вихід якого очікується в грудні 2024 року, може конкурувати з iQOO Neo 10 Pro, OnePlus Ace 5 Pro і Redmi K80. Серед них Redmi K80, як очікується, буде представлений у листопаді.

Стрічка новин: