ГоловнаТехноXiaomi презентувала недорогий PowerBank на 20000 мА/год з портом USB-C та двосторонньою...

Xiaomi презентувала недорогий PowerBank на 20000 мА/год з портом USB-C та двосторонньою швидкою зарядкою

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” явила світові новий пауербанк з опцією одночасного заряджання трьох пристроїв та підтримкою швидкої зарядки Type-C. Презентація новинки відбулася напередодні.

Подробиці

Місткість пауербанку – 20000 мА/год. Поряд із згаданим вище портом Type-C, девайс оснащений двома «виходами» USB-A. Гранична потужність кожного – 22,5W.

За словами розробників, на зарядку айфону з нуля до 58% йде всього півгодини. Місткість пауербанку дозволяє заряджати 3 пристрої одночасно протягом кількох разів поспіль. Подвійний клік на «домашню» клавішу активує 120-хвилинний режим слаботочної зарядки для фітнес-браслетів та блютуз-гарнітури.

Xiaomi презентовала недорогой пауэрбанк емкостью 20000 мА/ч. с портом USB-C и двухсторонней быстрой зарядкой

Порт Type-C з вхідною потужністю до 22,5W «заточений» на підтримку двостороннього відкритого заряджання і може використовуватися з фірмовим сяомівським ЗУ GaN charger Type-C 33W. Самонаповнення пауербанку енергією до заявленого максимуму 20000 мА/год. займає трохи менше семи годин.

Банк живлення оснащений матовим корпусом із пластику PC+ABS із градієнтним травленням для кращого утримання в руці. Прилад стійкий до ударів та дряпання, довговічний і не ковзає в руці.

Вартість новинки на території Китаю – ¥149 або близько $22 у перерахунку на USD.

Стрічка новин: