ГоловнаТехноXGIMI представив домашній проектор із Super LED та звуком Harman Kardon

XGIMI представив домашній проектор із Super LED та звуком Harman Kardon

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Виробник проекторів XGIMI із Піднебесної вивів на ринок нову модель проектора для дому. Новинка отримала назву XGIMI H5. Вона може похвалитися наявністю потужної лампи, власної програмної платформи, звуку Harman Kardon, режиму автоматичного фокусування та функції адаптації до освітлення кімнати та кольору стін.

Подробиці

У порівнянні з попередником H4, новий проектор став кращим за всіма без винятку технічними характеристиками. «Серцем» пристрою є чотириядерний мікрочіп MediaTek 9669 із системою активного охолодження.

Новий проектор отримав повнокольорову світлодіодну систему Super LED, яка здатна працювати тривалий час без втрати яскравості. Ігрову консоль до проектора можна підключити через HDMI 2.1. Крім цього, в ньому присутні роз’єми Ethernet, USB та HDMI 2.0. Звукові підсистеми для H5 закуповуються виробником Harman Kardon.

XGIMI H5Проектор функціонує під керуванням пропрієтарної ОС GMUI5.0, що підтримує функції дистанційного керування та бездротової трансляції. У продажі пристрій з’явиться 18 серпня за ціною 934 USD.

Стрічка новин: