ГоловнаТехноНазваний простий спосіб відключення докучливої реклами на смартфоні

Названий простий спосіб відключення докучливої реклами на смартфоні

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Позбутися набридлих оголошень на смартфоні можна програмним способом. Після встановлення безкоштовної версії AddGurd ви перестанете її бачити в браузері. Для блокування всієї без винятку реклами потрібна платна підписка.

 Блокування реклами на смартфоні

Крім цього, видалити рекламу можна за допомогою програми DNS66. Щоправда, у Google Play її немає. Якщо ви не боїтеся встановлювати аплети зі сторонніх джерел, то можете завантажити DNS66 з верифікованого сховища F-Droid.

Блокування реклами на смартфоніДосить часто під час Інтернет-серфінгу користувачі випадково погоджуються на отримання повідомлень від сайтів. Ви можете вимкнути їх у розділі «Повідомлення» налаштувань Google Chrome. У випадку з iOS-пристроями необхідно вибрати в Safari пункт “Блокувати спливаючі вікна”.

Блокування реклами на смартфоні

Блокировка рекламы на смартфоне

Вірусна реклама

Однією із причин безперервної демонстрації рекламного контенту на смартфоні може бути вірус. Якщо ви зіткнулися з такою навалою, то не зайвим буде перевірити пристрій щодо наявності шкідливих даних. Зробити це можна за допомогою штатного антивірусного рішення. Крім цього, оголошення можуть надходити від встановлених на телефон додатків. Вимкнути їх можна в налаштуваннях аплетів.

Стрічка новин: