ГоловнаТехноXiaomi Soundbar 2.0ch: нова бюджетна звукова панель для телевізора з Bluetooth 5.3...

Xiaomi Soundbar 2.0ch: нова бюджетна звукова панель для телевізора з Bluetooth 5.3 і кількома портами

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi представила нову звукову панель Xiaomi Soundbar 2.0ch з Bluetooth 5.3 і високоякісним звуком, щоб підняти враження від перегляду телевізору на новий рівень.

Подробиці

Нова звукова панель Xiaomi Soundbar 2.0ch дебютує з мінімалістичним і універсальним виглядом із цільною металевою сітчастою кришкою, яку легко чистити та стійкою до корозії та зносу. Він також має підставку для розміщення на стіні або безпосередньо на столі.

Xiaomi Soundbar 2.0ch

Усередині цієї нової звукової панелі ми знаходимо кілька двонаправлених повнодіапазонних динаміків із потужністю 30 Вт між ними . Крім того, нова звукова панель Xiaomi Soundbar 2.0ch забезпечує кінематографічний досвід завдяки звуковій порожнині канального типу.

Для підключення новий Xiaomi Soundbar 2.0ch має Bluetooth 5.3, а також різні аудіопорти: допоміжний, оптичний і SPDIF. Він також має багатофункціональну бічну кнопку , яка забезпечує інтуїтивно зрозуміле перемикання між функціями.

Xiaomi Soundbar 2.0ch

На даний момент новий Xiaomi Soundbar 2.0ch представлений лише як продукт, призначений для глобального ринку, без підтвердження його ціни. Незважаючи на це, найімовірніше, що ми побачимо його в продажу найближчими тижнями за ціною, яка не повинна перевищувати 60 євро.

Стрічка новин: