ГоловнаТехноДешевший клон Redmi Note 14 Pro 5G отримає «простішу» камеру

Дешевший клон Redmi Note 14 Pro 5G отримає «простішу» камеру

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Очікувалося, що POCO X7 стане ребрендинговою версією Redmi Note 14 Pro 5G. Так, POCO X7 буде багато в чому схожий на Redmi Note 14 Pro 5G, але будуть деякі зміни в частині камери.

Подробиці

Бренд змінив датчик камери на смартфоні, щоб зробити POCO X7 дешевшим. У той час як Redmi Note 14 Pro 5G матиме сенсор камери Samsung ISOCELL HP3 на 200 МП, POCO X7 матиме датчик камери Sony IMX882 на 50 МП.

Обидва ці смартфони матимуть кодову назву «малахіт» і POCO X7 буде оснащений процесором Dimensity 7300 Ultra.

Хоча попередні витоки вказували на те, що Redmi Note 14 Pro+ отримає процесор MediaTek, виявилося, що ці витоки не відповідають дійсності. Крім того, очікувалося, що Redmi Note 14 Pro 5G отримає Snapdragon 7s Gen 3. Xiaomi внесла деякі зміни та значно покращила смартфони порівняно з моделями минулого року. Моделі Pro+ тепер матимуть процесор Qualcomm, а моделі Pro — процесор MediaTek.

Продукти, представлені під брендом POCO, зазвичай орієнтовані на продуктивність і спрямовані на те, щоб утримувати ціну на низькому рівні з меншою увагою до камери. POCO X7 дотримується цієї стратегії. Смартфон буде оснащений датчиком камери Sony IMX 882, і він ідентичний китайській версії Redmi Note 14 Pro. Тим часом серія Redmi Note 14 Pro матиме 200-мегапіксельний датчик камери Samsung ISOCELL HP3, ексклюзивний для моделей на світовому ринку.

Стрічка новин: