ГоловнаТехноНайтонший 14-дюймовий ноутбук ASUS із технологіями ШІ вже в Україні

Найтонший 14-дюймовий ноутбук ASUS із технологіями ШІ вже в Україні

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія ASUS оголошує про початок продажу в Україні ноутбука Zenbook S 14 (UX5406) – одного з найтонших і найпортативніших 14-дюймових комп’ютерів ASUS AI PC нового покоління, що поєднує в собі високу продуктивність і витончений стиль. Zenbook S 14 – ноутбук преміумкласу, який відрізняється абсолютно новим дизайном. Для виготовлення кришки корпусу пристрою використано ексклюзивний високотехнологічний матеріал Ceraluminum™. Він пропонує виняткову міцність і легко протистоїть подряпинам і зносу.

Zenbook S 14 оснащується новітнім процесором Intel® Core™ Ultra 7 (Series 2) з графічним ядром Intel Arc™ і модулем NPU для підтримки штучного інтелекту з продуктивністю 47 TOPS. Завдяки використанню сучасного виробничого процесу фрезерування на ЧПК розробникам пристрою вдалося вбудувати в ноутбук надзвичайно тонку випарну камеру, яка є унікальною для настільки витонченого пристрою. Це рішення забезпечує максимальний ліміт потужності процесора (TDP)[i] на рівні 28 Вт і роботу за мінімального рівня шуму. Ноутбук може похвалитися функціональним дизайном зі спеціальною клавішею Copilot і великим тачпадом з підтримкою інтелектуальних жестів.

Дисплей ASUS Lumina OLED з роздільною здатністю 3K та частотою оновлення 120 Гц і потужна аудіосистема з чотирма динаміками подарують користувачам незабутні враження від мультимедійних розваг. Безпека пристрою гарантується модулем Microsoft Pluton, а зручна нова функція ключів доступу Windows дозволяє користувачам надійно зберігати дані автентифікації, не допускаючи їх витоку. Розширені функції біометричної ідентифікації й забезпечення конфіденційності на основі системи ІЧ-камер AiSense включають розпізнавання обличчя для автоматичного входу й виходу з системи, адаптивне блокування (Adaptive Lock) та адаптивне затемнення (Adaptive Dimming).

Поєднання мистецтва й технологій

Дизайн Zenbook S 14 відзначається функціональною естетикою. Для виготовлення його кришки використовується інноваційний матеріал Ceraluminum™, що забезпечує міцність і привабливий зовнішній вигляд. Над удосконаленням кольорів, текстури й твердості цього матеріалу наші інженери працювали чотири роки й досягли чудових результатів. Завдяки використанню сучасних виробничих процесів фрезерування на верстатах з ЧПК, Zenbook S 14 отримав корпус товщиною всього 1,1 см, який при цьому містить найсучасніші компоненти, зокрема вдосконалену систему охолодження з випарною камерою. Це єдиний 14-дюймовий ноутбук, який може похвалитися такою функціональністю, що ще раз підтверджує наше прагнення пропонувати користувачам найвищу продуктивність без компромісів щодо портативності. Операції фрезерування металевих панелей на верстатах з ЧПК також використовуються для вирізання ексклюзивної ґратчастої панелі у верхній частині клавіатури, а також надзвичайно великого тачпаду. Ноутбук доступний у двох нових стильних відтінках кольору: сірому Zumaia Grey і білому Scandinavian White.

ASUS Zenbook S 14

Екологічні підходи під час виробництва Zenbook S 14 поширюються і на опціональний чохол, виготовлений з переробленого поліестеру, сертифікованого за стандартом GRS, що підкреслює відданість ASUS екологічним інноваціям, натхнених самою природою.

Новий Zenbook, нові можливості

Ноутбук Zenbook S 14 пропонує справжню потужність і технології штучного інтелекту наступного покоління в ультратонкому корпусі. Він оснащений новітнім процесором Intel Core Ultra 7 (Series 2) з дизайном “система на кристалі” (SoC). Використання концепції SoC дало змогу зменшити розмір материнської плати на 27%[ii] для підвищення загальної ефективності охолодження. Вона передбачає встановлення мікросхем оперативної пам’яті LPDDR5X з низьким енергоспоживанням у компактний модуль процесора. Таким чином, скорочується відстань між процесором і пам’яттю, забезпечуючи більшу пропускну здатність і меншу затримку, що гарантує стабільну й продуктивну роботу пристрою. Процесор працює з TDP до 28 Вт, а його вбудований модуль NPU забезпечує продуктивність до 47 TOPS для сучасних інструментів ШІ.

Ноутбук також може похвалитися швидкісною оперативною пам’яттю до 32 ГБ, твердотільним накопичувачем з інтерфейсом PCIe® 4.0 місткістю 1 ТБ і акумулятором ємністю 72 Вт·год, який забезпечує автономність протягом усього дня. Завдяки окремій клавіші Windows Copilot на клавіатурі ASUS ErgoSense для миттєвого виклику ШІ-асистента Windows і збільшеному тачпаду зі співвідношенням сторін 16:10, працювати за ноутбуком максимально зручно. Тачпад дозволяє швидко регулювати гучність звуку, яскравість екрана тощо за допомогою інтелектуальних жестів.

Ультракомпактний Zenbook S 14 також оснащений повним набором інтерфейсних портів, зокрема двома Thunderbolt™ 4, USB 3.2 Gen 2 Type-A, HDMI® 2.1, картридером HDMI® 2.1 і комбінованим аудіороз’ємом. Бездротовий модуль стандарту Wi-Fi 7 із сертифікацією ASUS WiFi Master Premium гарантує швидке й надійне з’єднання.

Неймовірні зображення й звук

Справжньою окрасою нового ноутбука є його чудовий HDR-дисплей ASUS Lumina OLED із роздільною здатністю 3K і частотою оновлення 120 Гц, який пройшов сертифікацію Pantone® Validated і VESA DisplayHDR™ True Black 500. Він відтворює реалістичне зображення з неперевершеними кольорами, передаючи 100% відтінків колірного простору DCI-P3.

Неймовірний дисплей Zenbook S 14 доповнює потужна аудіосистема з чотирма динаміками, сертифікована Harman Kardon – видатне інженерне досягнення в такому тонкому пристрої. Вона забезпечує багатовимірний звук Dolby Atmos® у повному діапазоні для повного занурення в атмосферу мультимедійних розваг.

Тихий і надійний

У Zenbook S 14 приділено особливу увагу зниженню рівня шуму завдяки вдосконаленій системі охолодження з надтонкою випарною камерою та двома вентиляторами IceBlade. У «тихому» режимі вона забезпечує охолодження з рівнем шуму до 25 дБ, а в режимі високої продуктивності дозволяє процесору працювати з лімітом потужності (TDP) до 28 Вт. Ґратчаста панель над клавіатурою дає змогу максимально збільшити повітряний потік, мінімізуючи ризик потрапляння всередину корпусу пилу й бруду.

Конфіденційність і безпека користувачів є для нас пріоритетом, тому новий ноутбук підтримує ключі доступу Windows і модуль Microsoft Pluton, що об’єднує найсучасніше обладнання, мікропрограмне та програмне забезпечення для захисту від загроз, які постійно розвиваються. Функція розпізнавання рис обличчя Windows Hello забезпечує безпечний вхід користувача в систему, тому йому не потрібно більше запам’ятовувати паролі. Камера ASUS AiSense з ІЧ-сенсором підтримує функції адаптивного блокування (Adaptive Lock), яка автоматично блокує ноутбук, коли користувач відходить від нього, та адаптивного затемнення екрана (Adaptive Dimming), що зменшує яскравість екрана, коли користувач відводить від нього погляд.

Доступність і ціна

ASUS Zenbook S 14 (UX5406) вже доступний в Україні за рекомендованою ціною 82 499 грн (конфігурація з процесором Intel Core Ultra 7 258V, 32 гігабайтами оперативної пам’яті LPDDR5X і SSD на 1 ТБ).

Стрічка новин: