ГоловнаТехноІнсайдер назвав дату виходу бюджетного iPhone SE 4

Інсайдер назвав дату виходу бюджетного iPhone SE 4

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Чутки про наступну бюджетну пропозицію Apple, iPhone SE 4, набирають обертів. На відміну від щорічного циклу оновлення флагманських iPhone, лінійка SE має більш спорадичний графік випуску. Три існуючі моделі з’явилися в 2016, 2020 і 2022 роках. Тепер, за новими чутками, iPhone SE 4 буде випущений на початку 2025 року.

Подробиці

Про це заявив відомий інсайдер Apple – Марк Гурман, який стверджує, що Apple готується випустити iPhone SE «на початку наступного року».

Посилаючись на анонімні джерела, знайомі з проектом, інсайдер підтвердив, що пристрій носить назву моделі «V59» і допоможе Apple конкурувати з недорогими Android-смартфонами, особливо в Китаї.

Очікується, що гігант з Купертіно внесе деякі радикальні зміни в дизайн iPhone SE 4. Ходять чутки, компанія нарешті відійде від дизайну, схожого на iPhone 8, для майбутнього SE на користь дизайну, схожого на iPhone 16.

Однак Марк Гурман вважає, що SE 4 буде нагадувати iPhone 14, а не iPhone 16. Хоча це не буде найсучасніший дизайн, подібний крок все одно буде великим оновленням в порівнянні з застарілим виглядом iPhone 8.

На передній панелі не буде кнопки «Додому» з товстими рамками. Але зауважте, що смартфон все одно збереже виїмку та не включатиме Dynamic Island.

Навіть із трохи старішим дизайном iPhone SE 4 може мати одну з видатних функцій серії iPhone 16 — Apple Intelligence. Добре те, що це вимагатиме найновішого обладнання, включаючи процесор A18 і мінімум 8 ГБ оперативної пам’яті.

Стрічка новин: