ГоловнаТехноGoogle Pixel 6a показав гідні результати в "камерному" та "дисплейному" тестах DxOMark

Google Pixel 6a показав гідні результати в “камерному” та “дисплейному” тестах DxOMark

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Смартфон Google Pixel 6a протестований на якість зйомки та продуктивність дисплея. Випробування пристрою на вказані параметри провели спеціалісти DxOMark. Результати експерименту та підсумкові висновки наведено нижче.

Подробиці

Дисплей нового “Пікселя” (60 Hz, 1080 р.) названий, ні багато ні мало, “найкращим у своєму класі”. Камера також удостоїлася найвищих похвал. Продемонстрований нею результат – 130 балів, що можна порівняти з оцінками відеомодулів iPhone 13/12 Pro Max/13 mini. Підсумкове місце у загальному рейтингу – 21-е.

Google Pixel 6a показал достойные результаты в «камерном» и «дисплейном» тестах DxOMarkА ось селфі-камера Pixel 6a підвела (49 місце з 86-ма балами, що можна порівняти з результатом фронт-модуля OnePlus 7 Pro).

Результат OLED-екрана – 86 пунктів. Цього виявилося достатньо для отримання нагороди Silver Display, незважаючи на невелику частоту оновлення 60 Гц. Увійти в «золоту» категорію не вдалося через огидну роботу при яскравому сонячному світлі. У інших умовах, зокрема в екстремальних, дисплей показав себе досить гідно, за що й названий «кращим у своєму класі».

Google Pixel 6a показал достойные результаты в «камерном» и «дисплейном» тестах DxOMarkУ порівнянні зі «старшою» моделлю Pixel 6 різниця у показниках екрану та камери виявилася не надто великою. При цьому ціна Pixel 6а набагато нижча, резюмували аналітики DxOMark.

Стрічка новин: