ГоловнаТехноМаск висунув умову для закриття угоди щодо придбання Twitter

Маск висунув умову для закриття угоди щодо придбання Twitter

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Згідно із зробленою американським бізнесменом Ілоном Маском заявою, він готовий закрити угоду з придбання сервісу Twitter, якщо йому представлять докази справжності верифікованих компанією профілів користувачів. У липні мільярдер відмовився від придбання соцмережі, оскільки Twitter не може розкрити точну кількість зареєстрованих на платформі ботів.

Подробиці

Маск зазначив, що сервіс мікроблогів повинен назвати метод, який використовувався для вибірки 100 профілів та спосіб верифікації їх справжності. Якщо ця умова буде виконана, то підприємець закриє правочин з акціонерами компанії на раніше обумовлених умовах. Якщо виявиться, що Twitter збрехав, він назавжди відмовиться від придбання сервісу мікроблогів.

У липні співвласники Twitter звернулися до суду із позовом на бізнесмена. Вони намагаються змусити Маска закрити правочин через нього. Слухання у справі розпочнуться у жовтні. Акціонери компанії звинуватили мільярдера у виході із угоди з надуманого приводу. Точку у суперечці між засновником SpaceX та Twitter поставить суд, якщо, звичайно, Маск не погодиться повернутися за стіл переговорів.

Стрічка новин: