ГоловнаТехноНовий годинник Casio G-Shock має колірне рішення в стилі помаранчевих скафандрів NASA

Новий годинник Casio G-Shock має колірне рішення в стилі помаранчевих скафандрів NASA

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Помаранчевий колір скафандрів астронавтів NASA надихнув годинникових майстрів з компанії Casio на створення нової, третьої за рахунком, моделі хронометра G-Shock. Інформацію про девайс дізнавалися журналісти Gizmochina.

Подробиці

«Отрутний» колір скафандра завдяки своїй яскравості полегшує пошук астронавтів у разі НП на землі та у відкритому космосі. Поряд з базовим помаранчевим забарвленням, дизайнери Casio використовували чорний та синій кольори для оформлення циферблату (імітують аналогічні елементи скафандрів).

На петлі ремінця красується американський прапор, а на тильній кришці вигравірувана фігура підкорювача міжпланетних глибин.

Раніше космічне агентство Сполучених Штатів дало добро на використання годинників G-Shock екіпажами космічних човників та астронавтами, що несуть чергування на МКС. Помаранчева модель – третя версія хронометра під брендом NASA (дві попередні виконані білому і чорно-білому кольорі).

Помаранчевий варіант – найдорожчий у “космічній” лінійці Casio. Вартість нових G-Shock у рамках лімітованої партії – $170. За ці гроші розробник обіцяє «передові технічні можливості з технологією Tough Solar» та 10-місячну автономність у режимі активної експлуатації, разом із багатодіапазонним 6-атомним хронометражем. Заявлений термін роботи від однієї зарядки в режимі очікування – 22 місяці.

Стрічка новин: