ГоловнаТехноУ батька Маска та його сестри народилася друга дитина

У батька Маска та його сестри народилася друга дитина

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Яна Безуінденхаут, яка доводиться мільярдеру Ілону Маску зведеною сестрою, народила його біологічному батькові Ерролу Маску дочку. Дитина з’явилася на світ у 2019 році, проте відомо про це стало лише зараз. Первенця батькові Маска його зведена сестра народила у 2017 році. Зараз Е. Маску 76 років, а Я. Безуїденхаут – 35 років.

Подробиці

Загалом у батька Маска семеро дітей. Таким чином, він не менш плідний, ніж сам мільярдер, який за своє життя ставав батьком дев’ять разів. З Я. Безуїденхаут Маск-старший уже не живе. Батько засновника Tesla стверджує, що вагітність падчерки була незапланованою. Різниця у віці між Ерролом та Яною становить 41 рік.

Батько Маска зізнався, що його колишня коханка відвідує його разом із дітьми. Останні чоловіка нервують. Водночас за їх відсутності він нудьгує. На думку Маска-старшого, головним призначенням людей Землі є розмноження.

За освітою Е. Маск є інженером. У 1970 році він одружився в ПАР на Мей Холдеман, яка працювала моделлю. Мей народила Ерролу трьох дітей – Ілона, Кімбала та Тоска. У 1979 році подружжя розлучилося. Ходять чутки, що з батьком Ілон Маск посварився після вагітності зведеної сестри. Про свого батька мільярдер привселюдно нічого не розповідає. В одному з інтерв’ю він назвав його «жахливою людиною».

Стрічка новин: