ГоловнаВійськові технологіїРєзніков очікує від США далекобійні тактичні ракети для HIMARS

Рєзніков очікує від США далекобійні тактичні ракети для HIMARS

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Олексій Резніков, який обіймає посаду глави українського оборонного відомства, дав інтерв’ю FT. Під час спілкування з британськими журналістами міністр оборони висловив переконання, що союзники нададуть Україні тактичні ракети для комплексів HIMARS, які здатні бити по наземних цілях на дистанції до 300 км.

Подробиці

Чиновник зазначив, що постачання сучасного озброєння здійснюється союзниками поетапно. Вони хочуть бути впевненими, що українська армія зможе використовувати його у війні проти окупантів ефективно.

Керівництво Пентагону високо оцінило майстерність українських операторів HIMARS. За словами Резнікова, застосування цих ракетних систем дозволило суттєво скоротити втрати ЗСУ у східній частині України.

Міністр пообіцяв британським журналістам “серйозні зміни” на користь української армії. Резніков підкреслив, що для початку контрнаступу ЗСУ потрібно більше сучасних артилерійських систем та ракетної зброї. На думку керівника оборонного відомства, бійці української армії розпочнуть цьогорічний контрнаступ. Завдяки військовій підтримці, що надається західними партнерами, він увінчається успіхом.

Стрічка новин: