ГоловнаТехноЗавдяки іранським дронам розвідувальні можливості РФ покращаться — ISW

Завдяки іранським дронам розвідувальні можливості РФ покращаться — ISW

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Росія намагається домовитися з Іраном про постачання безпілотників. Якщо прохання Москви буде задоволене, то розвідувальні можливості держави-агресора покращаться. Про це йдеться у звіті, оприлюдненому фахівцями Інституту вивчення війни.

Подробиці

У документі наголошується, що поставлені Іраном дрони дозволять окупантам підвищити точність своїх атак. Наразі корекція артилерійського вогню та аеророзвідка у російської армії залишають бажати кращого, проте після появи на її озброєнні БЛПА ситуація може змінитися. Причому не на користь ЗСУ.

Про те, що Кремль запросив у Тегерана літальні апарати, стало відомо від Джейка Саллівана. Він обіймає посаду радника з нацбезпеки. Чиновник стверджує, що Російська Федерація може отримати від Ірану кілька сотень БПЛА.

На озброєнні іранської армії є розвідувальні та ударні безпілотники, а також боєприпаси, що барражують.

За словами військового експерта Олександра Мусієнка, влада Ірану не горить бажанням постачати дрони країні-агресору. Висока ймовірність того, що Володимир Путін традиційно вдасться до шантажу. Довгий час Москва підтримувала Тегеран, що знаходиться під санкціями. На думку російського президента, настав час віддавати борги.

Стрічка новин: