ГоловнаТехноОкупанти відійшли від лінії фронту через HIMARS

Окупанти відійшли від лінії фронту через HIMARS

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Окупаційні війська відійшли від лінії фронту приблизно на 30 км. Їм довелося зробити це через ракетні удари української армії, які здійснюються за допомогою американських комплексів HIMARS. Про це журналістам повідомив президентський радник Олексій Арестович.

Подробиці

Під час виступу в ефірі “Фейгін LIVE” Арестович зазначив, що зараз ударні угруповання формуються противником на великій відстані від лінії фронту. Росіяни дуже бояться ракетних ударів. Наприклад, в районі Мелітополя ЗС РФ формуються під Михайлівкою, яка знаходиться на південь від Василівки.

Україна отримала від союзників дев’ять ракетних комплексів M270 та HIMARS. До кінця місяця Пентагон передасть ЗСУ ще чотири HIMARS. Поява в української армії високоточної ракетної зброї призвела до зміни розстановки сил на фронті. Українські ракетники б’ють по складах окупанта у тилу. Через це наступальний потенціал загарбників стрімко знижується. Хвалені російські зенітні ракетні комплекси С-400 нічого зробити зі снарядами GMLRS не можуть, оскільки їх просто «не бачать».

Стрічка новин: