ГоловнаТехноУкраїнці зможуть безоплатно користуватися сервісами Google до кінця війни - Федоров

Українці зможуть безоплатно користуватися сервісами Google до кінця війни – Федоров

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Підприємці, які працюють в Україні, зможуть безоплатно користуватися Google Workspace до завершення бойових дій на території країни. Рішення про збереження особливих умов для українського бізнесу було ухвалено топ-менеджментом Google. Про це стало відомо від Михайла Федорова.

Подробиці

Для користувачів з інших країн світу Google Workspace з 1 липня став платним. Він включає хмарне сховище, корпоративну пошту, календар та інші сервіси. Федоров зазначив, що з 1 липня доступ до Google Workspace надається підприємцям з усього світу на умовах передплати.

Для українського бізнесу топ-менеджмент пошукового гіганта зробив виняток. До закінчення війни підприємці з України зможуть користуватися Google Workspace на колишніх умовах, тобто безоплатно.

Керівник Мінцифри подякував компанії зі США за підтримку нашої країни. Раніше Google надав Україні фінансову допомогу у розмірі 15 млн USD. Окрім цього, компанія передала українським школам 43 тис. «хромбуків». Окрім підприємців, безкоштовно користуватися Google Workspace можуть українські вчителі.

Стрічка новин: