ГоловнаТехноКитайський регулятор сертифікував швидку зарядку Xiaomi потужністю 200 Ватт

Китайський регулятор сертифікував швидку зарядку Xiaomi потужністю 200 Ватт

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Швидка провідна зарядка потужністю 200W виробництва компанії “Сяомі” отримала схвалення китайського сертифікатора 3С. Про долю анонсованої разом із нею бездротової зарядки 120W інформації поки що немає. Обидва рішення стали реальністю у травні цього року.

Подробиці

Факт успішного проходження сертифікаційних процедур адаптером на 200W відображено у наведеному нижче скріншоті. З документа випливає, що пристрій під кодовим позначенням MDY-13-EU здатний наповнювати смартфон енергією зі швидкістю 20В/10А (200W), зазначає Gizmochina.

 

Китайский регулятор сертифицировал быструю зарядку Xiaomi мощностью 200 Ватт

Адаптер такої потужності дозволяє зарядити смартфон на 100% менш ніж за 10 хв.

Раніше «Сяомі» хвалилася швидким зарядним пристроєм для Mi 10 Ultra, який заряджає акумулятор ємністю 4500 мА/год. до 100% та 50% за вісім та п’ять хвилин відповідно.

Який саме смартфон «Сяомі» отримає зарядку на 200W і коли саме це станеться, на даний момент невідомо (за непідтвердженими даними, як кандидат розглядається MIX 5).

Поки керівництво китайського техногіганта визначається з назвою та датою, конкуренти заявляють про готовність явити світові девайс з адаптером аналогічної потужності. Назва відповідного девайсу – iQOO 10 Pro. Його презентація може відбутися найближчими тижнями. Базова версія пристрою (без букв Pro в назві) отримає швидке ЗУ на 120W.

Стрічка новин: