ГоловнаТехноУ КНР почалися продажі першого на планеті 240-герцового 4K-монітора від Samsung

У КНР почалися продажі першого на планеті 240-герцового 4K-монітора від Samsung

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

На початку літа південнокорейська корпорація Samsung представила перший на планеті 240-герцовий 4K-монітор. Сьогодні Odyssey Neo G85NB став доступним для придбання на китайському ринку. Вартість монітора складає 1788 USD.

Подробиці

Корпорація позиціонує новий продукт як перший на планеті 32-дюймовий геймерський 4K-монітор, який оновлюється з частотою 240 Гц. Новинка отримала вигнуту панель з роздільною здатністю 3840 x 2160p. Вона підтримує технологію Quantum Matrix. Охоплення DCI-P3 сягає 95%. Радіус кривизни панелі дорівнює 1000R.

Реалізоване в моніторі технологічне рішення Quantum Mini LED дозволяє точно керувати щільно розташованими діодами. В результаті геймери чіткіше бачать яскраві та темні сцени. Більш сильне занурення в ігровий процес та висока деталізація зображення забезпечуються за рахунок пікової яскравості 2000 кд/м2.

У моніторі є один Display Port 1.4 та два HDMI 2.1. Наявність функції Auto Source Switch+ дозволяє виробу самостійно визначати активацію джерела сигналу. Після цього воно перемикається на нього автоматично. Для захисту користувачів від відблисків у новому моніторі застосовується технологія Mattle Display.

Стрічка новин: