ГоловнаТехноМаск вийшов із угоди щодо придбання Twitter

Маск вийшов із угоди щодо придбання Twitter

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Підприємець Ілон Маск відмовився купувати сервіс мікроблогів Twitter. Таким чином, інвестиційна угода на 44 млрд USD зірвалася. Про це стало відомо від заяви мільярдера, поданої напередодні у розгляд SEC.

Подробиці

В документі зазначається, що правові фахівці, які представляють інтереси Маска, направили акціонерам Twitter повідомлення про «розрив угоди». У заяві наголошується на тому, що підприємець має право вийти з угоди тому, що керівництво Twitter відмовилося надати йому детальну інформацію про бізнес компанії.

Йдеться про відомості, за допомогою яких можна визначити точну кількість фейкових облікових записів та ботів. Юристи мільярдера звинуватили топ-менеджмент Twitter у ігноруванні запитів свого довірителя з невиправданих причин та надання неналежної чи неповної інформації.

Коментуючи відмову Маска від придбання сервісу мікроблогів, голова правління компанії Берт Тейлор зазначив, що миритися зі норовливістю контрагента ніхто не збирається. Наразі юристи Twitter зайняті підготовкою позовної заяви. За словами експертів з права, у позову Twitter є судова перспектива.

Стрічка новин: